Нові умови навчання в школі з 1 вересня 2020 року
- Перший день у школі буде без традиційного свята першого
дзвоника, адже відтепер діє обмеження на проведення
масових заходів.
- Вхід учнів до школи буде здійснюватися згідно розроблених
маршрутів, будуть задіяні 2 входи/виходи.
- Допуск до закладу батьків заборонено.
- На кожному вході обладнані місця для обробки рук
антисептичними засобами, користуватись якими діти мають
під наглядом персоналу школи.
- Перед початком роботи буде проводитись температурний
скринінг всім працівникам, а учнів мають опитувати класні
керівники щодо їх самопочуття та наявності симптомів
респіраторної хвороби.
- Передбачено проведення інструктажу для працівників щодо
правил використання засобів індивідуального захисту.
- Учнів захисними масками мають забезпечити батьки.
Захисні маски дітьми можуть не використовуватись під час
проведення занять у навчальних аудиторіях, а от під час
пересування приміщеннями використання масок є
обов’язковим.
- Діти 1-4 класів маски не використовують.
- Збір використаних засобів індивідуального захисту буде
відбуватись в окремі відповідно промарковані контейнери
(урни).
- Для полегшення організації двостороннього руху
коридорами на підлогах нанесена розмітка.
- В школі буде мінімізовано пересування учнів між
навчальними кабінетами шляхом проведення занять
впродовж дня в одній і тій самій аудиторії (за винятком
уроків фізичної культури, трудового навчання, інформатики,
поділу на групи при вивченні англійської та української
мови).
- Після кожного заняття буде здійснюватися провітрювання
приміщення протягом 10 хвилин.
- Деякі уроки будуть проводитись на відкритому повітрі.
- Санітарні кімнати забезпечено рідким милом.
- Після проведення занять у кінці зміни/робочого дня буде
здійснюватися проведення вологого прибирання із
дезінфекцією усіх поверхонь.
- Медичний пункт забезпечено необхідним обладнанням.
- Виділено окреме приміщення для тимчасової ізоляції учнів з
ознаками гострої респіраторної хвороби.
- Мультипрофільне харчування на період карантину
забороняється (шведський стіл).
- Відстань між столами в їдальні становить 1,5 м..
- Чергування учнів в обідній залі не дозволяється, а от
черговий вчитель буде здійснювати заходи для
попередження скупчення дітей перед входом до обідньої
зали та в ній.
- Буфетна продукція буде мати індивідуальне пакування.
- В місцях потенційного скупчення (біля лінії роздачі, буфету)
нанесено маркування для дотримання дистанції під час
перебування у черзі.
- Миття столового посуду, розносів буде здійснювати з
обов’язковою дезінфекцією.
- Столові прибори, розноси не будуть у вільному доступі для
відвідувачів їдальні.
Дотримання усіх вище зазначених вимог
сприятиме запобіганню ускладнення епідемічної
ситуації в організованих дитячих колективах.
Немає коментарів:
Дописати коментар